Kom jij bij ons werken?

Ons team is gedreven, kundig en hecht. Sommige van onze collega’s werken al meer dan 10 jaar bij MKB Accountants. We nemen onszelf niet al te serieus, maar ons werk des te meer. Interessant doen houden we niet van; wij geloven dat een no nonsense- mentaliteit je verder brengt.

Werken bij MKB Accountants

Geen dag bij MKB Accountants is hetzelfde. Daar kom je snel genoeg achter! Cijfers en administratie saai? Ha, echt niet. Jij weet wel beter. Een continu veranderende wereld, verschillende marktomstandigheden en nieuwe digitale hulpmiddelen. Een goede work-life-balance vinden we heel belangrijk en er heerst binnen ons gloednieuwe kantoor in Veenendaal een aangename, informele en sociale bedrijfscultuur. Gezamenlijk bedienen we op pragmatische wijze veel verschillende klanten: dit betekent ook dat onze collega’s dagelijks veel klantcontact hebben. Klinkt dat je als muziek in de oren? Dan horen we graag van je. Benieuwd naar je toekomstige collega’s en onze hechte sfeer? Lees dan snel verder of maak een keer een vrijblijvende afspraak voor een kop koffie, en ervaar het zelf. We maken graag even tijd voor je!

Denk je dat jij in onze bedrijfscultuur past? Ben je in staat een goed klantgesprek te voeren en te proeven wat zij met hun onderneming willen bereiken? Of lijkt het je leuk om deel uit te maken van een hecht team sociale ‘financials’ en zorg te dragen voor actuele, gedegen administraties? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie en overtuig ons dat we niet om jouw kwaliteiten heen kunnen!

arrow right Open sollicitatie arrow right Keertje vrijblijvend koffie drinken

Je toekomstige collega’s aan het woord

Diana Rudge
Manager Yuki-team

Waarom heb je voor MKB Accountants gekozen?

In 2007 ben ik bij MKB Accountants begonnen. Toen was het nog een klein kantoor (5 medewerkers in totaal). Toentertijd was dit één van de redenen voor mij om voor dit kantoor te kiezen. Ik wilde geen nummer zijn en ditzelfde ook niet voor de klant. Nu vele jaren later, heb ik nog steeds datzelfde gevoel geen nummer te zijn, ondanks dat we niet meer met 5 collega’s zijn!

Het feit dat MKB Accountants cursussen geeft voor nieuwe ondernemers vond ik ook een uitvinding! Dit gaf voor mij aan dat ze meedenken met de ondernemers. Ook vind ik MKB Accountants niet het ‘standaard accountantskantoor’. Er is geen afstand tussen de accountants en de klanten. Je merkt dat wij meedenken met de klant in plaats van vóór de klant te denken.

Wat vind je leuk aan je baan?

Het leukste vind ik het contact met de klanten; er samen met de klant voor zorgen dat zij een administratie hebben waar ze op kunnen sturen. Zodat ze te allen tijde weten wat hun cijfers zijn en of het goed gaat. Daarnaast ben ik een mensen-mens en vind ik het heerlijk om op kantoor te werken met mijn collega’s.

Wat doe je naast je werk?

Ik hou van lekker eten met een goed wijntje erbij. Ik vind het dan ook erg leuk om een terrasje te pakken. Verder vind ik het heerlijk om te tuinieren in onze eigen tuin, het liefst in het zonnetje. Als ik niet aan het werk of in de tuin bezig ben dan ga ik graag een dagje erop uit met mijn gezin of met vrienden, bijvoorbeeld naar de dierentuin of een museum.

Daan Koenen
Assistent Accountant

Waarom heb je voor MKB Accountants gekozen?

Tijdens mijn hbo-studie heb ik voor een korte periode stage gelopen bij MKB Accountants. In deze periode heb ik al goed de sfeer kunnen proeven, waardoor ik er na mijn studie voor heb gekozen om weer terug te komen. Ik ben aan de slag gegaan als assistent accountant en ondertussen gestart met de opleiding voor de AA-titel. Deze combinatie wordt gestimuleerd door MKB Accountants en dit is goed te doen.

De combi tussen een informele, gezellige sfeer onderling en de professionele houding werkt heel goed. Sinds dit jaar werken wij in een nieuw pand welke is voorzien van alle gemakken, wat het werk nog fijner maakt! 

Wat vind je leuk aan je baan?

Ik heb direct contact met diverse klanten en de lijntjes zijn kort. Samen met de klant houd ik met mijn collega’s de financiële boekhouding up-to-date en mogen wij meedenken met de financiële keuzes. Op deze manier regelen wij de financiële zaken en kan de ondernemer doen wat hij/zij leuk vindt: ondernemen!

Wat doe je naast je werk?

In mijn vrije tijd voetbal ik in een vriendenelftal bij VV DOVO. Zolang er geen collega van kantoor ons heeft zien voetballen, blijf ik volhouden dat dit nog wel op hoog niveau is! Verder lees ik graag een boek en vind ik het leuk om mijn kookkunsten te blijven verbeteren.

Arno Emond
MKB Controller

Waarom heb je voor MKB Accountants gekozen?

In september 2013 ben ik begonnen bij MKB Accountants. Een veel gehoord cliché binnen de accountancy is dat kantoren al snel als formeel worden bestempeld. MKB Accountants gaf mij vanaf het begin meteen de indruk dat zij de juiste balans hebben gevonden tussen informaliteit en professionaliteit. Verder gaf de door mij ingevulde vacature voldoende ruimte om door te groeien.

Wat vind je leuk aan je baan?

Inmiddels werk ik al een aardige tijd bij MKB Accountants en heb ik het nog volop naar mijn zin. Ik heb veel vrijheden gekregen om mijzelf hier te ontwikkelen en een functie te bekleden die goed bij mij past.

In mijn rol als MKB Controller houd ik toezicht op de administraties, stel ik rapportages op en deel ik mijn analyses. Mijn doel is om continu accuraat en cijfermatig inzicht te bieden, zodat er vertrouwd kan worden op een administratie. Hierin probeer ik de schakel te zijn tussen de relatiebeheerders en accountants op ons kantoor en de bedrijven die wij bedienen.

De grote verscheidenheid in mijn klantenpakket en werkzaamheden maken dat ik nog altijd veel plezier en uitdaging in mijn werk heb!

Wat doe je naast je werk? 

In mijn vrije tijd probeer ik twee à drie keer per week te sporten, dit wissel ik af met paddelen en fitness. Verder rijd ik graag op mijn motor en breng ik natuurlijk zoveel mogelijk tijd door met mijn kinderen. Wanneer deze ’s avonds op bed liggen vind ik ook heerlijk om series/films en voetbal of formule 1 te kijken.

Hoi, mijn naam is Geert Dreschler. Ik kan je alles vertellen over het werken met onze mooie club mensen. Heb je vragen of wil je vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie kennismaken? Dan kun je me gerust bellen of mailen.
arrow right Neem contact op
Hoi, ik ben Natascha. Leuk dat je interesse hebt in ons mooie bedrijf MKB Accountants. Je hebt nu een indruk gekregen van wat wij doen en wie er bij ons werken. Wij zijn nieuwsgierig naar jou, mail of bel me gerust voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Gewoon doen.
arrow right Neem contact op

Denk je dat jij in onze bedrijfscultuur past, maar zijn er momenteel geen vacatures die aansluiten op jouw wensen en profiel? Dan nog maken we tijdens een open sollicitatie graag kennis met je en dan nemen we contact met jou op als er een passende functie bij ons vrijkomt.

arrow right Open sollicitatie