Groot MKB

MKB (20-50 fte)

Strategisch, onafhankelijk advies; daar bent u bij gebaat. U zoekt een betrouwbare partner die marktkansen signaleert en u helpt met financieel en fiscaal advies om deze optimaal te benutten. MKB Accountants heeft oog en gevoel voor ondernemerschap, en helpt u bij het interpreteren van de cijfers en het realiseren van maximaal rendement.

Nieuwe uitdagingen
Wanneer uw onderneming doorgroeit naar meer dan 20 medewerkers krijgt u te maken met nieuwe uitdagingen. Ook op het gebied van onderwerpen die breder zijn dan alleen accountancy. Zo kunt u denken aan groeistrategie, management buy in/out, fusies en overnames. Een regelmatig gebruikte methode is om bij deze onderneming een Raad van Advies rond de ondernemer te creëren zodat er een brede groep sparringpartners ontstaat die u als ondernemer kan ondersteunen.

Waar uw vragen ook over gaan – de (internationale) groei van uw onderneming, uw personeel of eventuele overname of verkoop van uw bedrijf – wij voorzien u van de juiste kennis en advies om doordachte keuzes te maken. Met behulp van online boekhoudsystemen is uw administratie altijd up-to-date en kunnen wij u tussentijds inzicht geven in de cijfers. Geen verrassingen aan het einde van het jaar, maar direct inspelen op kansen en veranderingen.

MKB Salarisadviseurs
Met ons label MKB Salarisadviseurs heeft u daarnaast als ondernemer de beschikking over een volwaardige afdeling Personeel & Organisatie. MKB Salarisadviseurs biedt u dé ideale combinatie: de vaste dienstverlening van salarisadministratie en de flexibele service van goed personeelsadvies. Accuraat, snel en voor een vaste prijs per loonstrook.

Lees meer over MKB Salarisadviseurs op mkbsalarisadviseurs.nl

Lees ook meer over:
arrow Onze beloftes arrow Uw strategische sparringpartner arrow Onze mensen