Startende ondernemer

Starter

Het starten van een onderneming is een spannend proces. Een periode waarin u te maken krijgt met veel ‘eerste keren’: nieuwe kansen, uitdagingen en bijbehorende onzekerheden. Bij MKB Accountants kennen we dit proces als geen ander. We hebben zicht op de zaken die u te wachten staan en kunnen u coachen bij het maken van de juiste keuzes.

Praktische ondersteuning
Specifiek voor de starter kunnen wij ondersteunen bij het opstellen van het ondernemingsplan, het aanvragen van een financiering en denken we mee bij de juiste ondernemingsvorm. Maandelijks organiseren wij in samenwerking met ZZP-Next startersavonden waarin we starters gratis informeren over wat er komt kijken bij het beginnen van een onderneming.

Ook als het gaat om de praktische zaken staan wij voor u klaar. We ondersteunen u bij het voeren van uw administratie en aangiften, en informeren u over eventuele verzekeringen. Ook kunt u uw ambities en investeringen bij ons toetsen. Dankzij online boekhoudsoftware is uw administratie vanaf dag één goed geregeld en krijgt u tussentijds inzicht in uw cijfers. Zo kunt u zich focussen op het ondernemerschap en bent u altijd op de hoogte van uw actuele financiële positie.

Lees ook meer over:
arrow Onze beloftes arrow Uw strategische sparringpartner arrow Over MKB Accountants