Wat u van ons mag verwachten

Onze beloftes

“De efficiency straalt van jullie af”, horen we weleens. In de praktijk betekent dit dat we uw documenten snel en digitaal aanleveren, we nooit achter de feiten aanlopen en u eigenlijk altijd dezelfde dag een antwoord krijgt op uw vraag. Dat zijn geen keiharde garanties, maar standaarden die we dagelijks als vanzelfsprekend naleven.

Betrouwbare cijfers en begrijpelijke constructies

Bij MKB Accountants zijn we altijd op zoek naar het snijvlak tussen interessante en rendabele, maar vooral begrijpelijke constructies zonder daarbij de grens op te zoeken. Betrouwbare cijfers staan altijd centraal. En door u actief te informeren over fiscale mogelijkheden en relevante aftrekposten zorgen we samen voor de ‘fiscale slagroom’, zoals we dat zelf noemen.

 

Loyale, betrouwbare partner

We zien onszelf als uw loyale, betrouwbare partner. Alleen met uw vertrouwen kunnen we samen op zoek naar nieuwe inzichten en mogelijkheden om uw droom waar te maken. Want iedere ondernemer heeft een droom, maar niemand realiseert die in zijn of haar eentje. Daar is teamwork voor nodig, net als kennis, inzicht en mentaliteit. MKB Accountants zit voorop in het peloton en kan u helpen uw missie te doen slagen.

Lees ook meer over:
arrow Uw strategische sparringpartner arrow Onze mensen arrow Uw bedrijf