Over ons

Over MKB Accountants

Drie verschillende mensen aan de lijn voordat u bij uw aanspreekpunt bent? Niet bij MKB Accountants. We zijn een ambitieus bedrijf, met een jong en hecht team en een no-nonsense mentaliteit. Verschillende persoonlijkheden met uiteenlopende specialismen, maar allemaal met hetzelfde doel: ervoor zorgen dat u onbezorgd kunt ondernemen.

Hoe we dat doen? De basis is een administratie die up-to-date is met behulp van moderne software. Zo min mogelijk belasting betalen is een aangename bijkomstigheid, maar geen hoofddoel. Het hoofddoel is uw onderneming, waar we dan ook alles van willen weten. Zo kunnen we u op basis van cijfers, maar met name dankzij ons inzicht en de kennis van de markt, betere keuzes laten maken om uw rendement te optimaliseren.

 

Doen waar u goed in bent

Ons kundige team staat dagelijks voor u klaar. U bespreekt uw zaken met een vaste contactpersoon die binnen ons bedrijf veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om uw onderneming te begeleiden bij het behalen van betere resultaten. Met onze hulp kunt u zich focussen op dat waar u goed in bent. Dan doen wij dat ook.

Lees ook meer over:
arrow Onze mensen arrow Onze beloftes arrow Uw strategische sparringpartner