Groot MKB

MKB (20-50 fte)

Strategisch, onafhankelijk advies; daar bent u bij gebaat. Een betrouwbare partner die marktkansen signaleert en u met financieel en fiscaal advies kan helpen deze optimaal te benutten. MKB Accountants heeft oog en gevoel voor ondernemerschap, helpt u bij het interpreteren van de cijfers en het realiseren van maximaal rendement.

Groot MKB

Nieuwe uitdagingen
Wanneer uw onderneming doorgroeit naar meer dan 20 medewerkers krijgt u te maken met nieuwe uitdagingen. Ook onderwerpen die breder zijn dan alleen accountancy. Zo kunt u denken aan groeistrategie, management buy in/out, fusies en overnames. Een regelmatig gebruikte methode is om bij deze onderneming een Raad van Advies rond de ondernemer te creëren zodat er een brede groep sparringpartners ontstaat die u als ondernemer kan ondersteunen!

Waar uw vragen ook over gaan; de (internationale) groei van uw onderneming, uw personeel of eventuele overname of verkoop van uw bedrijf, wij voorzien u van de juiste kennis en advies om doordachte keuzes te maken. Met behulp van online boekhoudsystemen is uw administratie altijd up to date en kunnen wij u tussentijds inzicht geven in de cijfers. Geen verrassingen aan het einde van het jaar, maar direct inspelen op kansen en veranderingen.

MKB Salarisadviseurs
Met ons label MKB Salarisadviseurs heeft u daarnaast als ondernemer de beschikking over een volwaardige afdeling Personeel & Organisatie. MKB Salarisadviseurs biedt u dé ideale combinatie: de vaste dienstverlening van salarisadministratie en de flexibele service van goed personeelsadvies. Accuraat, snel en een vaste prijs per loonstrook.

Lees meer over MKB Salarisadviseurs op mkbsalarisadviseurs.nl

Lees ook meer over:

arrow Onze beloftes       arrow Uw strategische sparringpartner       arrow Onze mensen

MKB Accountants

MKB Accountants is uw strategische sparringpartner. Een coach die actief betrokken is en u voorziet van integer advies om samen een optimaal rendement voor uw onderneming te realiseren. 

Laatste vacatures
Contactgegevens

Vendelier 5 3905 PB Veenendaal 0318- 519 003 veenendaal@mkbaccountants.nl