Klein MKB

MKB (2-20 fte)

Inzicht in uw cijfers dankzij onafhankelijk financieel en fiscaal advies. Ervaren ondernemers aan uw zijde die u kunnen coachen wanneer dat nodig is: MKB Accountants begeleidt u bij de volgende stap in uw onderneming. Bijvoorbeeld als het tijd is om door te groeien of als u meer winst uit uw onderneming wilt halen. Samen met u gaan we op zoek naar inzichten en mogelijkheden om uw droom te realiseren.

Klein MKB

Geen verrassingen
Wij helpen u graag de top te bereiken. Door alert te zijn op financiële veranderingen en ontwikkelingen sturen we u en uw onderneming in de juiste richting. Met online boekhoudsoftware bent u altijd op de hoogte van de actuele cijfers, zodat u aan het einde van het jaar niet voor verrassingen komt te staan. Geen geschiedenisboekjes achteraf, maar tussentijds inzicht in uw cijfers zodat u in staat bent snel op kansen in te spelen.

Als uw onderneming doorgroeit van 2 naar 20 werknemers loopt u tegen een aantal specifieke uitdagingen aan. Zo zal de onderneming steeds minder rond u als ondernemer gaan draaien en meer rond de werkenemers. Dit vraagt om structuur en organisatie. Daarnaast is er in deze fase van groei vaak sprake van extra financieringsvraagstukken waarbij wij u kunnen ondersteunen en begeleiden.

MKB Salarisadviseurs
Met ons label MKB Salarisadviseurs heeft u daarnaast als ondernemer de beschikking over een volwaardige afdeling Personeel & Organisatie. MKB Salarisadviseurs biedt u dé ideale combinatie: de vaste dienstverlening van salarisadministratie en de flexibele service van goed personeelsadvies. Accuraat, snel en een vaste prijs per loonstrook.

Lees meer over MKB Salarisadviseurs op mkbsalarisadviseurs.nl

Lees ook meer over:

arrow Onze beloftes       arrow Uw strategische sparringpartner       arrow Onze mensen

MKB Accountants

MKB Accountants is uw strategische sparringpartner. Een coach die actief betrokken is en u voorziet van integer advies om samen een optimaal rendement voor uw onderneming te realiseren. 

Laatste vacatures
Contactgegevens

Vendelier 5 3905 PB Veenendaal 0318- 519 003 veenendaal@mkbaccountants.nl