Klein MKB

MKB (2-20 fte)

Inzicht in uw cijfers dankzij onafhankelijk financieel en fiscaal advies. Ervaren ondernemers aan uw zijde die u kunnen coachen wanneer dat nodig is: MKB Accountants begeleidt u bij de volgende stap in uw onderneming. Bijvoorbeeld als het tijd is om door te groeien of als u meer winst uit uw onderneming wilt halen. Samen met u gaan we op zoek naar mogelijkheden om uw droom te realiseren.

Klein MKB

Geen verrassingen
Wij helpen u graag de top te bereiken. Door alert te zijn op financiële veranderingen en ontwikkelingen sturen we u en uw onderneming in de juiste richting. Met online boekhoudsoftware bent u altijd op de hoogte van de actuele cijfers, zodat u aan het einde van het jaar niet voor verrassingen komt te staan. Geen geschiedenisboekjes achteraf, maar tussentijds inzicht in uw cijfers zodat u in staat bent snel op kansen in te spelen.

Als uw onderneming doorgroeit van 2 naar 20 werknemers loopt u tegen een aantal specifieke uitdagingen aan. Zo zal de onderneming steeds minder rond u als ondernemer gaan draaien en meer rond de werkenemers. Dit vraagt om structuur en organisatie. Daarnaast is er in deze fase van groei vaak sprake van extra financieringsvraagstukken waarbij wij u kunnen ondersteunen en begeleiden.

MKB Salarisadviseurs
Met ons label MKB Salarisadviseurs heeft u daarnaast als ondernemer de beschikking over een volwaardige afdeling Personeel & Organisatie. MKB Salarisadviseurs biedt u dé ideale combinatie: de vaste dienstverlening van salarisadministratie en de flexibele service van goed personeelsadvies. Accuraat, snel en voor een vaste prijs per loonstrook.

Lees meer over MKB Salarisadviseurs op mkbsalarisadviseurs.nl

Lees ook meer over:

arrow Onze beloftes       arrow Uw strategische sparringpartner       arrow Onze mensen

MKB Accountants

MKB Accountants is uw strategische sparringpartner. Een coach die actief betrokken is en u voorziet van integer advies om samen een optimaal rendement voor uw onderneming te realiseren. 

Contactgegevens

Vendelier 5 3905 PB Veenendaal 0318- 519 003 veenendaal@mkbaccountants.nl

Plattegrond