Strategische sparringpartner

Uw strategische sparringpartner

Wij zijn uw strategische sparringpartner. Een coach die actief betrokken is en u voorziet van integer advies om samen een optimaal rendement voor uw onderneming te realiseren. We werken niet reactief, terugkijkend naar het verleden, maar proactief. We signaleren veranderingen en brengen u daarvan op de hoogte, zodat u – voorzien van de benodigde kennis – de juiste beslissingen kunt nemen.


MKB Accountants komt niet pas in actie wanneer aan het einde van het jaar de jaarrekening moet worden opgemaakt. Met online boekhoudsoftware krijgt u ook tussentijds inzicht in uw cijfers, waardoor u tijdig in kunt spelen op veranderingen en kansen. Bij ons gaat het – in tegenstelling tot traditionele accountants - niet om het doen van uw boekhouding, maar om het interpreteren van de cijfers.

Sparringpartner
Meerwaarde voor uw bedrijf

Met onze coaching en begeleiding helpen we u richting een volgende stap. Bijvoorbeeld om verder te groeien of (een deel van) uw bedrijf te verkopen. Door actief veranderingen te signaleren en vooruitstrevend en toekomstgericht te zijn, bewijzen we onszelf als een meerwaarde voor uw bedrijf. We zijn er trots op als we met onze vaardigheden en betrokkenheid kunnen bijdragen aan uw succes.

Lees meer over:

arrow Onze beloftes       arrow Onze mensen       arrow Van ZZP tot MKB

MKB Accountants

MKB Accountants is uw strategische sparringpartner. Een coach die actief betrokken is en u voorziet van integer advies om samen een optimaal rendement voor uw onderneming te realiseren. 

Contactgegevens

Vendelier 5 3905 PB Veenendaal 0318- 519 003 veenendaal@mkbaccountants.nl

Plattegrond