Over ons

Over MKB Accountants

Drie verschillende mensen aan de lijn voordat u bij uw aanspreekpunt bent? Niet bij MKB Accountants. We zijn een ambitieus bedrijf, met een jong en hecht team en een no-nonsense mentaliteit. Verschillende persoonlijkheden met uiteenlopende specialismen, maar allemaal met hetzelfde doel: ervoor zorgen dat u onbezorgd kunt ondernemen.

Hoe we dat doen? De basis is een administratie die up-to-date is met behulp van moderne software. Zo min mogelijk belasting betalen is een aangename bijkomstigheid, maar geen hoofddoel. Het hoofddoel is uw onderneming, waar we dan ook alles van willen weten. Zo kunnen we u op basis van cijfers, maar met name dankzij ons inzicht en de kennis van de markt, betere keuzes laten maken om uw rendement te optimaliseren.

Over ons
Doen waar u goed in bent

Ons kundige team staat dagelijks voor u klaar. U bespreekt uw zaken met een vaste contactpersoon die binnen ons bedrijf veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om uw onderneming te begeleiden bij het behalen van betere resultaten. Met onze hulp kunt u zich focussen op dat waar u goed in bent. Dan doen wij dat ook.

Lees meer over:

arrow Onze beloftes       arrow Uw strategische sparringspartner       arrow Onze mensen

MKB Accountants

MKB Accountants is uw strategische sparringpartner. Een coach die actief betrokken is en u voorziet van integer advies om samen een optimaal rendement voor uw onderneming te realiseren. 

Contactgegevens

Vendelier 5 3905 PB Veenendaal 0318- 519 003 veenendaal@mkbaccountants.nl

Plattegrond