Over ons

Over MKB Accountants

Drie verschillende mensen aan de lijn voordat u bij uw aanspreekpunt bent? Niet bij MKB Accountants. We zijn een ambitieus bedrijf, met een jong en hecht team en een no-nonsense mentaliteit. Verschillende persoonlijkheden met uiteenlopende specialismen, maar allemaal met hetzelfde doel: ervoor zorgen dat u onbezorgd kunt ondernemen.

Lees meer

Uw strategische sparringpartner

Wij zijn uw strategische sparringpartner. Een coach die actief betrokken is en u voorziet van integer advies om samen een optimaal rendement voor uw onderneming te realiseren. We werken niet reactief met geschiedenisboekjes achteraf, maar proactief. We signaleren veranderingen en brengen u daarvan op de hoogte, zodat u – voorzien van de benodigde kennis – de juiste beslissingen kunt nemen.
Lees meer

Onze mensen

Hecht en kundig: dat is het team van MKB Accountants. Samen zoeken we de beste manier om uw doelen als ondernemer te realiseren. We voelen ons verantwoordelijk om u daarbij van begin tot eind te begeleiden en te adviseren: met een vaste contactpersoon die op de hoogte is van uw lopende zaken zijn de lijntjes altijd kort.
Lees meer

Onze beloftes

“De efficiency straalt van jullie af”, horen we weleens. In de praktijk betekent dit dat we uw documenten snel en digitaal aanleveren, we nooit achter de feiten aanlopen en u eigenlijk altijd dezelfde dag een antwoord krijgt op uw vraag. Dat zijn geen keiharde garanties, maar standaarden die we dagelijks als vanzelfsprekend naleven.
Lees meer
Bezoekadres

MKB Accountants is gevestigd aan Vendelier 5 in Veenendaal. U vindt ons op industrieterrein De Faktorij- Vendel, vlak aan de A12 (afslag Veenendaal- West). 

Hoofdsponsor VCV

Al sinds 2012 is MKB Accountants sponsor van volleybalvereniging VCV uit Veenendaal. Sinds 2016 zijn wij trots hoofdsponsor van MKB Accountants/VCV Heren 1 - welke uitkomt in de eredivisie.